Home RaňajkyKaše Ovsená kaša “Carrot cake” (fotopostup)

Ovsená kaša “Carrot cake” (fotopostup)

written by hitjezdravozit 27. januára 2016
Ovsená kaša "Carrot cake" (fotopostup)

Táto kaša je vhodná pre tých, čo si ráno radi pospia dlhšie a potom si nestíhajú pripraviť raňajky 😛

Potrebujeme:
1,5 pohár mandľového mlieka
4 PL ovsených vločiek
1 stredná mrkva
bio hrozienka
agáve
škorica

Do misky si nasypeme ovsené vločky, hrozienka a mrkvu nastrúhanú najemno. Zalejeme 1 pohárom mlieka, premiešame a odložíme do chladničky na celú noc.
Ráno si zmes vylejeme do hrnca, prilejeme pol pohára mlieka, ochutíme agave a chvíľu povaríme.
Na záver si kašu ochutíme škoricou a podávame.

PicMonkey Collage.jpg

Chutí ako pravý Carrot cake 🙂

Pozn. Kto netoleruje škoricu, kľudne ju vynechajte 😉

Mohlo by sa vám páčiť aj

2 komentáre

Vera 7. februára 2018 at 9:21

Vyzera to paradne! ? Chcem sa spytat, ci je nutne (a preco) to davat na noc do chladnicky. Dakujem

Reply
hitjezdravozit 7. februára 2018 at 11:31

Ďakujem. 🙂 Samozrejme, že nie. Len som chcela poukázať aj na takýto recept pre tých, čo si napríklad nestíhajú ráno kašu uvariť alebo si ju so sebou chcú vziať na desiatu, či obed. Takmer všetky kaše, ktoré mám na blogu sa dajú spraviť aj na studeno, tak ako sa dá aj táto spraviť na teplo. 😉

Reply

Okomentuj