Home Eliminačná diéta Rozmarínové pšeno s mrkvou

Rozmarínové pšeno s mrkvou

written by hitjezdravozit 12. februára 2016
Rozmarínové pšeno s mrkvou

IMG_20160211_173718
Potrebujeme:

1 šálku pšena
1 vetvičku čerstvého rozmarínu
cibuľu
2-3 mrkvy
olivový olej
ryžovú smotanu
soľ
kurkumu
galgant

1. Na olivovom oleji opražíme cibuľku. Pridáme vetvičku rozmarínu, občas premiešame a necháme aby sa rozľahla jeho chuť aj vôňa.
2. Vyberieme vetvičku a pridáme mrkvu nakrájanú na tenké plátky (krájala som na strúhadle, nie ručne, inak by boli hrubé). 3. Chvíľu dusíme a následne pridáme pšeno, ktoré sme si predtým prepláchli studenou vodou. Zalejeme jeden a pol násobkom vody a necháme variť pod pokrievkou.
4. Asi po 10 minutách pridáme galgant, kurkumu a soľ a varíme ďalej ďalších 8-10 minút kým pšeno nezmäkne.
5. Po tomto čase pridáme pol šálky ryžovej smotany, poriadne zamiešame a varíme ešte pár minút aby sa nám spojili všetky chute.

IMG_20160211_173723m

Mohlo by sa vám páčiť aj

Okomentuj

Stlačením „Pošli“ súhlasíte s pravidlami ochrany osobných údajov.

Prihláste sa na odber prémiového newslettra

* povinné pole
Súhlas so spracovaním osobných údajov

Odoslaním formulára súhlasíte, že Vám môžem ja, Patrícia Molnárová Turiničová zasielať newsletter a za týmto účelom spracovávať vašu emailovú adresu po dobu 5 rokov.

Svoj súhlas môžete kedykoľvek vziať spať a odhlásiť sa pomocou tlačidla na konci ktoréhokoľvek emailu. Naše zásady spracovania osobných údajov si môžete prečítať na našej stránke Ochrana osobných údajov

Top