DomovWebináreS ľahkosťou v kuchyni (nie len) pri HIT ZÁZNAM

S ľahkosťou v kuchyni (nie len) pri HIT ZÁZNAM

20.00 

Zistili vám HIT? Nie ste v kuchyni úplne “doma”? Tak práve pre vás je tento webinár! Určite počúvate z každej strany podobné hlášky… Od teraz si musíš všetko variť sama… Ohrievanie zvyšuje histamin… Mraziť sa pri HIT nesmie… S čokoládou sa rovno rozlúč… Je to všetko skutočne tak? Ako si pomôcť a nezblázniť sa z tejto “diagnózy”, ktorú lekári čoraz častejšie pacientom oznamujú? Toto všetko sa dozviete práve na tomto webinári! Pozor! Webinár nie je určený iba pre histaminikov. Keď ma sledujete už dlhšie určite viete, že “Histamínová intolerancia je len laskavé upozornenie nášho organizmu, že niečo nie je v poriadku” a to znamená len jedno – ak si vezmete z tohto webináru čokoľvek aj keď nemáte diagnostikovanú túto “modernú chorobu”, určite vám to len a len prospeje. 🙂

Kategória:

Popis

To, že čo vlastne HIT je, čo ju spôsobuje, ako začať s eliminačnou diétou…to všetko už ste u mňa videli/počuli a stále je to dostupné. Pozrite si záznam z môjho posledného webináru alebo si zakúpte Pracovný zošit pre začínajúceho histaminika.

V tomto webinári sa zameriame skôr na také praktické tipy a rady v kuchyni, povieme si zdroje hitfriendly potravín (rozumej, kvalitných potravín) a na záver aj nejaké rýchle alternatívy receptov (napr. s čím si spravím cestoviny ak nemôžeme paradajky a mám k tomu aj alergiu na BKM).

Webinár nie je určený iba pre histaminikov, hoci primárne tam budeme dopodrobna riešiť všetky najčastejšie HIT otázky. Avšak keď ma sledujete už dlhšie určite viete, že “Histamínová intolerancia je len laskavé upozornenie nášho organizmu, že niečo nie je v poriadku” a to znamená len jedno – ak si vezmete z tohto webináru čokoľvek aj keď nemáte diagnostikovanú túto “modernú chorobu”, určite vám to len a len prospeje. 🙂

Vedeli ste napriklad, že viac dní uskladňované jedlo by nemal konzumovať ani zdravý človek alebo že nakrojená zelenina by sa nemala skladovať do ďalšieho dňa??

Aj toto všetko si vysvetlíme. Teším sa na vás!