Domov RaňajkyKaše Ovsená mandľovo-jablková kaša

Ovsená mandľovo-jablková kaša

autor: hitjezdravozit 9. novembra 2015
Ovsená mandľovo-jablková kaša

Potrebujeme (na 1 porciu):
1 šálku mandľového mlieka (asi 2dcl)
3 PL ovsených vločiek
1 ČL medu (nemusí byť)
pár ks goji (nemusí byť)
1 PL mletých mandlí
1 menšie jablko

1. Začneme zohrievať mlieko na malom plameni a postupne pridávame ovsené vločky.
2. Chvíľu varíme, občas premiešame a následne pridáme goji a mandle. Varíme do zhustnutia.
3. Medzitým si nastrúhame jablko a pridávame ho do kaše až keď sme ju odstavili z ohňa spolu s medom.
4. Na záver dekorujeme mletými aj celými mandľami.
Ovsená mandľovo-jablková kaša

Dobrú chuť 🙂

Mohlo by sa vám páčiť aj

Okomentuj

Stlačením „Pošli“ súhlasíte s pravidlami ochrany osobných údajov.


Knihy HIT je zdravo žiť a Tradičné Vianoce bez alergénov


Novinka!

Kurzy varenia (nie len) pre histaminikov

NOVINKA
obe moje knihy už aj v elektronickej forme