Táto kaša je vhodná pre tých, čo si ráno radi pospia dlhšie a potom si nestíhajú pripraviť raňajky.
Potrebujeme:
1,5 pohár mandľového mlieka
4 PL ovsených vločiek
1 strednú mrkvu
bio hrozienka
med
škoricu
1. Do misky si nasypeme ovsené vločky, hrozienka a mrkvu nastrúhanú najemno.
2. Zalejeme 1 pohárom mlieka, premiešame a odložíme do chladničky na celú noc.
3. Ráno si zmes vylejeme do hrnca, prilejeme pol pohára mlieka, ochutíme medom a chvíľu povaríme.
4. Na záver si kašu ochutíme škoricou a podávame.
Chutí ako pravý Carrot cake 🙂
2 komentáre
Vyzera to paradne! ? Chcem sa spytat, ci je nutne (a preco) to davat na noc do chladnicky. Dakujem
Ďakujem. 🙂 Samozrejme, že nie. Len som chcela poukázať aj na takýto recept pre tých, čo si napríklad nestíhajú ráno kašu uvariť alebo si ju so sebou chcú vziať na desiatu, či obed. Takmer všetky kaše, ktoré mám na blogu sa dajú spraviť aj na studeno, tak ako sa dá aj táto spraviť na teplo. 😉