Domov RaňajkyKaše Ovsená kaša “Carrot cake” (fotopostup)

Ovsená kaša “Carrot cake” (fotopostup)

autor: hitjezdravozit 27. januára 2016
Ovsená kaša "Carrot cake" (fotopostup)

Táto kaša je vhodná pre tých, čo si ráno radi pospia dlhšie a potom si nestíhajú pripraviť raňajky.

Potrebujeme:
1,5 pohár mandľového mlieka
4 PL ovsených vločiek
1 strednú mrkvu
bio hrozienka
med
škoricu

1. Do misky si nasypeme ovsené vločky, hrozienka a mrkvu nastrúhanú najemno.
2. Zalejeme 1 pohárom mlieka, premiešame a odložíme do chladničky na celú noc.
3. Ráno si zmes vylejeme do hrnca, prilejeme pol pohára mlieka, ochutíme medom a chvíľu povaríme.
4. Na záver si kašu ochutíme škoricou a podávame.

PicMonkey Collage.jpg

Chutí ako pravý Carrot cake 🙂

Mohlo by sa vám páčiť aj

2 komentáre

Vera 7. februára 2018 o 9:21

Vyzera to paradne! ? Chcem sa spytat, ci je nutne (a preco) to davat na noc do chladnicky. Dakujem

Odpovedať
hitjezdravozit 7. februára 2018 o 11:31

Ďakujem. 🙂 Samozrejme, že nie. Len som chcela poukázať aj na takýto recept pre tých, čo si napríklad nestíhajú ráno kašu uvariť alebo si ju so sebou chcú vziať na desiatu, či obed. Takmer všetky kaše, ktoré mám na blogu sa dajú spraviť aj na studeno, tak ako sa dá aj táto spraviť na teplo. 😉

Odpovedať

Okomentuj

Stlačením „Pošli“ súhlasíte s pravidlami ochrany osobných údajov.